Laptop reparatie Amersfoort

De beste laptop reparatie Amersfoort bij Fixpunt

Uw laptop kan erg belangrijk zijn. Vaak staat een laptop vol met belangrijke data die u liever niet kwijt wilt. Daarnaast is het natuurlijk ook fijn als u uw laptop gewoon kunt gebruiken en is het aanschaffen van een nieuwe laptop erg duur. Daarom bieden we u bij Fixpunt laptop reparatie Amersfoort aan. Wij hebben erg veel ervaring met veel verschillende merken. Bij Fixpunt zijn uw gegevens in veilige handen en er wordt altijd zorgvuldig met uw toestel omgegaan.

Goede communicatie met de klant is een van onze belangrijkste punten. Wij maken daarom heldere afspraken en komen deze ook altijd na. Bij een softwarematig probleem van uw laptop stellen wij deze vast terwijl u in de winkel bent en geven wij u gelijk een prijsopgave. Bij een hardwarematig probleem moeten wij het probleem eerst onderzoeken. Aan dit onderzoek zijn kosten verbonden. Als u akkoord gaat met onze prijsopgave vervallen de onderzoekskosten.

Laptop reparatie Amersfoort en meer

Wij zijn experts op het gebied van laptop reparatie Amersfoort. Wij kunnen bijna alles voor u doen als het gaat om laptop reparaties. Of u nou een virus verwijderd wilt hebben, Windows wilt laten installeren of uw scherm wilt laten repareren. Naast het repareren van laptops hebben wij ook veel ervaring met alle bekende merken telefoons. Bij telefoons hebben wij een No Cure, No Pay garantie. U hoeft dus niet te betalen voor onderzoekskosten als wij uw telefoon niet kunnen maken. Ook computers en tablets kunnen wij voor u repareren.

Hebt u een goed werkende computer maar is uw internet traag? Wij kunnen uw internetverbinding voor u optimaliseren. Wij stellen hierbij uw router, modem en computer zo in dat uw internet weer zo snel mogelijk is. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd bij ons langs gaan of contact met ons opnemen.

Waarom zou u voor ons kiezen?

  • Geen voorrijkosten binnen Vathorst.
  • Vaste tarieven.
  • Heldere afspraken.
  • Snelle service.

Laptop scherm vervangen

laptop-scherm

Laptop scherm reparatie

Heeft u uw laptop laten vallen en er is een barst in het beeldscherm ontstaan? Of uw beeldscherm doet het helemaal niet meer. In zulke gevallen kunnen wij het beeldscherm voor u vervangen. Dit kunnen we doen voor elk model laptop en voor ieder schermformaat.

Harde schijf vervangen

laptop-hdd

Harde schijf vervangen

De harde schijf van uw laptop kan stuk gaan. Bijvoorbeeld als u uw laptop heeft laten vallen of als er kortsluiting is ontstaan. Soms is ouderdom van de harde schijf de oorzaak dat deze niet meer (goed) werkt.
Wellicht heeft u geen kapotte harde schijf maar wilt u deze upgraden met een grotere of snellere harde schijf (SSD).
Wij kunnen in al deze gevallen een nieuwe harde schijf voor u inbouwen.

Toetsenbord vervangen

laptop-toetsenbord

Toestenbord vervangen

Doen een aantal toetsen van uw toetsenbord het niet meer, omdat er bijvoorbeeld vocht op is gekomen? Of ontbreken er een paar toetsen op uw toetsenbord? In zulke gevallen kunnen wij het gehele toetsenbord voor u vervangen. Het is helaas niet mogelijk om afzonderlijke toetsen te repareren/vervangen.
Wij kunnen voor ieder laptopmodel het toetsenbord vervangen.

Scharnier vervangen

scharnier

Scharnier vervangen

Kraakt uw laptop tijdens het  open/dicht doen of wil deze helemaal niet meer open/dicht? Of zijn de scharnieren van uw laptop afgebroken? Scharnieren kunnen vervangen worden, mochten de vastzet punten afgebroken zijn dan zijn mogelijk behuizing onderdelen nodig of kunnen wij popnagels gebruiken om alles weer degelijk vast te zetten.

Stroomconnector vervangen

dcjack

Stroomconnector vervangen

Kunt u uw laptop niet meer (goed) opladen? Het kan zijn dat dan het aansluitpunt tussen uw laptop en de lader (ook wel DC-Jack of stroomconnector genoemd) kapot is. Slijtage bij veelvuldig gebruik of het per ongeluk kapot trekken van de DC-Jack kunnen een oorzaak zijn. Wij kunnen de DC-Jack voor u vervangen.

Ventilator vervangen

ventilator

Ventilator vervangen

Draait de ventilator van uw laptop niet meer waardoor deze warm wordt? Of maakt de ventilator erg veel lawaai? Dan kan het zijn dat de ventilator kapot is.
Wij kunnen de ventilator van uw laptop vervangen.
Bij deze reparatie maken wij uw laptop open en vervangen de ventilator.

Schoonmaken

laptop_schoonmaken

Schoonmaken

Wordt uw laptop erg warm? Dan zit er waarschijnlijk stof binnenin de laptop. Hete lucht kan hierdoor niet goed naar buiten geblazen worden.
Soms schakelt de laptop zichzelf uit om verdere schade binnenin door hitte te voorkomen.
Het is belangrijk dat u in deze gevallen zo snel mogelijk actie onderneemt om ergere schade (en daarmee hogere kosten) te voorkomen!
Wij kunnen uw laptop weer goed laten werken door hem stofvrij te maken.
We halen uw laptop uit elkaar en maken deze schoon aan de binnenkant. De ventilator wordt helemaal stofvrij gemaakt en we plaatsen thermopasta op de processor voor de koeling. Uw laptop werkt hierna weer goed en ook zal uw laptop door deze ingreep langer meegaan!

Waterschade

spilled-liquid-on-laptop

Waterschade

Heeft u water, frisdrank, koffie of iets anders vloeibaars op uw laptop gemorst? Wacht dan niet te lang met actie ondernemen en kom gauw bij ons langs! De kans is namelijk groot dat deze vloeistof doorlekt naar binnen en op het moederbord terechtkomt. Hier kan het allerlei schade aanrichten. In uw laptop kan corrosie of roest ontstaan waardoor sommige onderdelen kapot gaan. Uw beeldscherm of toetsenbord kan er dan bijvoorbeeld mee ophouden. Na een tijdje kan het zelfs zo zijn dat de laptop helemaal niet meer opstart!

APK

apk

APK

Is uw laptop traag? Of duurt het een eeuwigheid voordat u een bestand kan open?
Dan is het tijd voor een apk voor uw systeem. elke laptop heeft zo nu en dan een onderhoudsbeurt nodig. Daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat uw systeem na de apk weer vlekkeloos werkt.

Windows installatie

windows

Windows installatie

Wilt u uw systeem voorzien van een nieuwere windows? Of wilt u uw huidige windows opnieuw geïnstalleerd hebben omdat het vol zit met onnodige bestanden en troep? Dan kunt u daarvoor bij ons terecht.

Virus/spam verwijderen

computer-virus

Virus/spam verwijderen

Denkt u dat u een virus of spam/spyware heeft op uw systeem? Dit kan iedereen overkomen. Kom dan langs en laat een diagnose maken door onze specialisten. Wij kunnen uitsluiten waar het om gaat en dit vervolgens voor u verwijderen. Wij geven u ook advies over hoe u uw systeem beter kan beveiligen tegen deze bedreigingen

Kom langs of maak nu snel een afspraak