Computer reparatie

Computerreparatie

FixPunt beschikt over unieke expertise en kennis om uw computer te repareren. Onze eigen Technische Dienst is daarom in staat het defect van uw computer snel en accuraat vast te stellen.

Hoe gaan wij te werk?

Zodra de computer in ontvangst is genomen, starten wij een onderzoek in een mogelijke oplossing. De eerste stap is uit te sluiten of het een software- of hardwarematig probleem is.

Softwarematig

Een softwarematig probleem wordt direct door ons geanalyseerd. Ter plekke krijgt u een prijsopgave om het probleem te verhelpen.

Hardwarematig

Bij een hardwarematig probleem reproduceren wij de klacht. Hier zijn onderzoekskosten aan verbonden. Wanneer u akkoord gaat met de prijsopgave en dus besluit het product te laten repareren, vervallen deze onderzoekskosten.

 

Computerreparatie Amersfoort, Computerreparatie Vathorst

Waarom zou u voor ons kiezen?

  • Geen voorrijkosten binnen Vathorst.
  • Vaste tarieven.
  • Heldere afspraken.
  • Snelle service.

Voeding vervangen

Voeding vervangen

Start uw computer niet meer op of komen er rare geluiden uit?
Vaak ligt dat aan de voeding die kapot/versleten is. De voeding is als het ware het hart van de computer en daarmee één van de belangrijkste onderdelen van uw systeem.
Wacht niet te lang want als de voeding kapot gaat kan dit uw hele computer vernietigen. Wij kunnen voor ieder model de voeding vervangen.

psu

schoonmaken

schoonmaken

Na verloop van tijd hoopt er aardig wat stof op in uw PC. Dit kan ernstige gevolgen hebben voor uw systeem. Stof belemmerd de airflow binnen uw systeem en zorgt ervoor dat het erg warm wordt. Wij halen uw systeem uit elkaar en maken alle componenten stofvrij. Daarnaast vervangen wij ook de koelpasta van uw processor zodat uw PC weer een stuk langer mee gaat.

pc-schoonmaken

PC op maat

PC op maat

Is uw PC niet meer wat het geweest is, is hij vreselijk traag of wilt u een nieuwe PC?
Wij kijken samen met u wat  het beste bij u past. Door onze kennis en expertise kunnen wij het zo goed en goedkoop mogelijk houden voor u.

graphics_card

APK

APK

Is uw computer traag? Of duurt het een eeuwigheid voordat u een bestand kan open?
Dan is het tijd voor een apk voor uw systeem. Elke computer heeft zo nu en dan een onderhoudsbeurt nodig. Daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat uw systeem na de apk weer vlekkeloos werkt.

apk

Windows installatie

Windows installatie

Wilt u uw systeem voorzien van een nieuwere windows? Of wilt u uw huidige windows opnieuw geïnstalleerd hebben omdat het vol zit met onnodige bestanden? Dan kunt u daarvoor bij ons terecht.

windows

Virus/spam verwijderen

Virus/spam verwijderen

Denkt u dat u een virus of spam/spyware heeft op uw systeem? Dit kan iedereen overkomen. Kom dan langs en laat een diagnose maken door onze specialisten. Wij kunnen uitsluiten waar het om gaat en dit vervolgens voor u verwijderen. Wij geven u ook advies over hoe u uw systeem beter kan beveiligen tegen deze bedreigingen

computer-virus
Kom langs of maak nu snel een afspraak