iMac/Macbook reparatie Amersfoort

Hoe gaan wij te werk?

Zodra de imac/macbook in ontvangst is genomen, starten wij een onderzoek in een mogelijke oplossing. De eerste stap is uit te sluiten of het een software- of hardwarematig probleem is.

Softwarematig

Als het duidelijk is dat het gaat om een software matig probeem. krijgt u van ons ter plekke een prijsopgave om het probleem te verhelpen. Als het nog niet duidelijk is waar het probleem zit gaat het over naar onderzoek modus hier zijn onderzoekskosten aan verbonden maar zodra het probleem bekend is en u akkoord gaat met de prijsopgave lossen wij de problemen op.

Hardwarematig

Bij een hardwarematig probleem reproduceren wij de klacht. Hier zijn onderzoekskosten aan verbonden. Wanneer u akkoord gaat met de prijsopgave en dus besluit het product te laten repareren, vervallen deze onderzoekskosten.

Waarom zou u voor ons kiezen?

  • Geen voorrijkosten binnen Vathorst.
  • Vaste tarieven.
  • Heldere afspraken.
  • Snelle service.

Staat uw probleem hier niet tussen of weet u niet zeker wat er aan de hand is neem dan gerust contact op met één van onze mederwerkers en zij helpen u graag verder.

Macbook scherm vervangen

macbook scherm reparatie

Heeft u uw Macbook laten vallen en er is een barst in het beeldscherm ontstaan? Of doet uw beeldscherm het helemaal niet meer? In zulke gevallen kunnen wij het beeldscherm voor u vervangen. Helaas is niet voor elk type macbook het scherm te vervangen. Kom daarom langs met uw Macbook en wij kunnen ter plekke ondervinden of het mogelijk is het scherm van uw Macbook te vervangen.

Harde schijf vervangen

Harde schijf vervangen

Is de hardeschijf van uw Macbook niet meer goed of wilt u meer opslagcapaciteit. Dan kunnen wij de hardeschijf van uw Macbook vervangen. Vind u dat uw Macbook langzaam begint te worden met het opstarten van uw systeem en laden van programma’s en bestanden. Dan kunnen wij uw hardeschijf ook vervangen door een SSD, door het plaatsen van SSD zal uw Macbook sneller reageren dan het ooit heeft gedaan.

Toetsenbord vervangen

Toestenbord vervangen

Doen een aantal toetsen van het toetsenbord van uw Macbook het niet meer, omdat er bijvoorbeeld vocht op is gekomen? Of ontbreken er een paar toetsen op uw toetsenbord? In zulke gevallen kunnen wij het gehele toetsenbord voor u vervangen. Het is helaas niet mogelijk om afzonderlijke toetsen te repareren/vervangen tenzij u de toets nog heeft en het mechanisme niet gebroken is.

Scharnier vervangen

Scharnier vervangen

Kraakt uw Macbook tijdens het open/dicht doen of wil deze helemaal niet meer open/dicht? Of zijn de scharnieren van uw Macbook afgebroken? Scharnieren kunnen vervangen worden, mochten de vastzet punten afgebroken zijn dan zijn mogelijk behuizing onderdelen nodig of kunnen wij popnagels gebruiken om alles weer goed vast te zetten.

Stroomconnector vervangen

Stroomconnector vervangen

Kunt u uw Macbook niet meer (goed) opladen? Het kan zijn dat dan het aansluitpunt tussen uw Macbook en de lader (ook wel DC-Jack of lichtnetconnector genoemd) kapot is. Slijtage bij veelvuldig gebruik of het per ongeluk kapot trekken van de DC-Jack kunnen een oorzaak zijn. Wij kunnen de DC-Jack voor uw Macbook vervangen.

Ventilator vervangen

Ventilator vervangen

Draait de ventilator van uw Macbook niet meer waardoor deze warm wordt? Of maakt de ventilator erg veel lawaai? Dan kan het zijn dat de ventilator kapot is.
Wij kunnen de ventilator van uw Macbook vervangen.
Bij deze reparatie maken wij uw Macbook open en vervangen de ventilator.

Accu vervangen

Accu vervangen

Is uw Macbook snel leeg of kan deze niet meer opladen? Dat kan betekenen dat de accu van uw Macbook kapot is. Als u de accu verdenkt is het belangrijk dat u het snel laat repareren. Een defecte accu kan namelijk zorgen voor grote (duurdere) schade aan uw Macbook.

Schoonmaken

laptop_schoonmaken

Schoonmaken

Wordt uw Macbook erg warm? Dan zit er waarschijnlijk stof binnenin de Macbook. Hete lucht kan hierdoor niet goed naar buiten geblazen worden.
Soms schakelt de Macbook zichzelf uit om verdere schade binnenin door hitte te voorkomen.
Het is belangrijk dat u in deze gevallen zo snel mogelijk actie onderneemt om ergere schade (en daarmee hogere kosten) te voorkomen!
Wij kunnen uw Macbook weer goed laten werken door hem stofvrij te maken.
We halen uw Macbook uit elkaar en maken deze schoon aan de binnenkant. De ventilator wordt helemaal stofvrij gemaakt en we plaatsen thermopasta op de processor voor de koeling. Uw Macbook werkt hierna weer goed en ook zal uw Macbook door deze ingreep langer meegaan!

Waterschade

spilled-liquid-on-laptop

Waterschade

Heeft u water, frisdrank, koffie of iets anders vloeibaars op uw Macbook gemorst? Wacht dan niet te lang met actie ondernemen en kom gauw bij ons langs! De kans is namelijk groot dat deze vloeistof doorlekt naar binnen en op het moederbord terechtkomt. Hier kan het allerlei schade aanrichten. In uw Macbook kan corrosie of roest ontstaan waardoor sommige onderdelen kapot gaan. Uw beeldscherm of toetsenbord kan er dan bijvoorbeeld mee ophouden. Na een tijdje kan het zelfs zo zijn dat de Macbook helemaal niet meer opstart!

Kom langs of maak nu snel een afspraak